Двойни над двойни двуетажни легла с табла за шкафче с книги, рамка с ниско двукратно легло с стълба и пълна дължина, двуетажно легло кабриолет в отделни двойни легл?

Двойни над двойни двуетажни легла с табла за шкафче с книги, рамка с ниско двукратно легло с стълба и пълна дължина, двуетажно легло кабриолет в отделни двойни легла, матрак не е включен, бяло

BGN 113.99

Брой продукти

Релсите на високата охрана около горното легло ще предпазват децата от падане от леглото Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Описание Типпродукт Тип : Двуетажно легло : близнак над Twincolor : Бял/сивоматериал (основен) : Pine + шперплат + PBNumber на летви : Горна двойка : 14 pcslower Bunk : 14 Pcsspring Box : Без необходими неща за нужда : Yesmanual и хардуер : 43. Ще имаме професионално обслужване на клиентите, за да ви отговорим в рамките на 24 часа. [Кабриолет в 2 двойни легла] Уникалната разглобяема функция позволява двуетажното легло да се преобразува в 2 независими легла близнаци, предлагайки по -приятно и просторно пространство. Активиране на леглото да се слее перфектно във всеки сценарий .3” Общо тегло на продукта : 146,6 lbsbed Капацитет на тегло : Горно легло : 200 lbslower Лег Доставени, ние приемаме само заявките за връщане поради проблеми с качеството. Надявам се, че можете да разберете. Този разбираем дизайн спестява допълнителното пространство и разходи за необходимостта от шкафове за нощни шкафчета . [Лесно сглобяване] Общо измерение на продукта : 85. [предпазни пазители] Това двуетажно легло е изработено от качествена борова дървесина, осигурявайки трайна здравина и издръжливост, гарантирайки безопасността на децата, докато се изкачва нагоре и надолу с здрава стълба.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория