Гоблен стенен гоблен, винтидж слънчева дъга изгрев бохемски гоблен декор за спалня гоблен естетически гоблен за спалня гоблен бохо с стена гоблен за дневна общежи?

Гоблен стенен гоблен, винтидж слънчева дъга изгрев бохемски гоблен декор за спалня гоблен естетически гоблен за спалня гоблен бохо с стена гоблен за дневна общежитие, × ×

BGN 2.00

Брой продукти

Не купувайте сляпо гоблен Няма шансове те да бъдат счупени или повредени, както в случая с картини на стената. Всички петна също могат лесно да бъдат отстранени с помощта на нежен препарат за почистване на тъкани. Ние предлагаме четири размера, от които можете да избирате, за да отговаряте на различни сценарии за използване. Гоблетът на Луната е красив подарък за роднини, приятели и любовници. ☀ 【Лесно окачване и грижи】 Ние сме замислено приготвили монтажен комплект за вас (включително три нокти, които предпазват стената от повреда, и два клипа). Всичко, което трябва да направите, е да ги извадите, да ги разточите и да транспортирате. ☀ 【Специален дизайн】 Усъвършенствана технология за печат на HD се използва за този гоблен за изгрев Sun Rainbow Sunrise, с живи цветове и прозрачни линии, така че можете да видите всякакви подробности за този гоблен с стена за естетика на спалнята. Първо, един художник би създал дизайн, а след това като посвещава много дни, те се уверяват, че дизайнът се отразява перфектно на тоблента. Поддържането на гоблени е много лесно и може да се направи от всеки.Този красив гоблен за слънчева дъга изгрев е едно от най -добрите произведения на изкуството, на което ще попаднете. Това е сладки подаръци за Хелоуин, Коледа и всякакви ваканции. , силен и издръжлив. Той също има добро задържане на формата и леко тегло, така че може не само да бъде окачен на стената за декорация, но и да се използва като покривка или за други цели. 【Информация за размера】 S 39,4 "x 29,5"; M 59 "x 51.2"; L 71 "x 59"; 78. Дебелинен копак с тежест на тежест, гоблен, завеса, капак на дивана, стена висящ плат, мебелен капак, плат за креативност, покривки за хвърляне за софстестивал/сватбена декорация, декорация на ресторант/магазин, колеж/декорация на общежития, фестивален флагспектфект подарък за всички случаи/плажен лист/лист/лист/плажен лист/фестивал Одеяло etca перфектен подарък за всички възрастови групи и е идеален както за вътрешна, така и за употреба на открито. Мека четка, като четка за рисуване, трябва да ви помогне да почистите гоблена си. ☀ 【Функция】 Този изгрев на слънчева дъга изгрев може да се използва като естетически плакат, модерен декор за стена, хвърляне на плаж, покритие на диван, закрита площадка, декор на стаята на бохо за спалня, одеяла за стен и др.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория