Просвежен микрофон клип-на лавален микрофон, кабелен за телефон лаптоп силно чувствителен микрофон

Просвежен микрофон клип-на лавален микрофон, кабелен за телефон лаптоп силно чувствителен микрофон

BGN 0.67

Брой продукти

Добра ефективност : Този микрофон има висока чувствителност, висока динамика и широка честотна реакция Ако имате въпроси, моля, свържете се с нас и изпратете снимки или видеоклипове. Тук винаги ви сервирах и предоставям най -доброто решение . Забележка : Позволете малко грешка в размера поради ръчното измерване. Цветът може да съществува леко разлика поради различни дисплеи. и качеството на звука е много ясно. Позволете малко грешка в размера поради ръчното измерване. Микрофонът разполага с насочени кондензатори и предлага отличен аудио запис, за да гарантира, че гласът ви е ясен. Списък с опаковки : . намаляване на шума : Този двоен кондензатор микрофон може ефективно да намали шума от околната среда , и качеството на звука е много ясно. Цветът може да съществува леко разлика поради различни дисплеи. Микрофонът разполага с насочени кондензатори и предлага отличен аудио запис, за да гарантира, че гласът ви е ясен. Всемогъщ! Този микрофон на ревера, идеален за запис на видеоклипове със семейството ви, за вашата работа, с отличен списък за прецизиране на звука : 1 PCS Microphone. Лесен за използване и много практичен .


Основни характеристики

Подобни продукти в категория

Микрофон с монтиран на главата на ухото, бежов микрофон с глава с винтове за лекции за излъчване на лекции, коментари, водачи, интервюта и т.н.

BGN 3.00

5 V Списък на пакетите : 1 x микрофон 1 x фиксирана катарама Използване на висококачествен заден електрол

POPU PINE караоке микрофон 360 ° USB кабелен кабелен микрофон Стерео стерео за компютър Vol Регулиране на превключвателя Въртящ се гъвкав професионален микрофон

BGN 1.67

Найновият HD микрофон Fasion с бутона, който е ветричен чип, прави звука ясен.5mpolar модел : Омнидирекционноизв