Ирландският агитатор в парламента и на платформата: пълна история на ирландската политика за 1879 г.; с обобщение на заключенията и приложение, съдържащо документи н?

Ирландският агитатор в парламента и на платформата: пълна история на ирландската политика за 1879 г.; с обобщение на заключенията и приложение, съдържащо документи на политически

BGN 21.02

Брой продукти

Тъй като тази книга е препечатана от много стара книга, може да има някои липсващи или недостатъчни страници, но ние винаги се опитваме да направим книгата възможно най -пълна. Страници : 204 Език : Английско заглавие : Ирландският агитатор в парламента и на платформата : Пълна история на ирландската политика за годината 1879 г. Ако искате да поръчате определен обем или всички обеми, можете да се свържете с нас. Ирландският агитатор в парламента и на платформата : Пълна история на ирландската политика за 1879 г.) [Кожено] Автор : Багенал, Филип Х. Това не е преиздаден или препечатване на OCR'd. Кожено обвързване на гръбначния стълб и ъглите със златисто отпечатване на листа върху гръбначния стълб. Не са направени промени в оригиналния текст. Допълнителни 10 дни биха били необходими за обработка, тъй като книгите, обвързани с кожа, са напълно изработени. Илюстрации, индексът, ако има такъв, са включени в черно и бяло. Препечатано от изданието от 1880 г.; с обобщение на заключенията и приложение, съдържащо документи от политическо значение, публикувани през годината.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория