Сгъваема рамка за снимка Фото рамка на работния плот Сгъване на картина Дисплей декор за декор за десктоп

Сгъваема рамка за снимка Фото рамка на работния плот Сгъване на картина Дисплей декор за декор за десктоп

BGN 2.33

Брой продукти

Използва се за поставяне на възпоменателни снимки, снимки и др -Материал : дърво
.8cm
. - Внимателно изработената декоративна фото рамка няма да избледнява или да бъде повредена лесно и може да ви служи добре. - Използва се за поставяне на възпоменателни снимки, снимки и др. Тази проста фото рамка, изработена от първокласен и безопасен материал, безопасен и практичен, подходящ за декорация на дома и съхранение на снимки. Фотовата рамка е много практична и издръжлива. Дървеният модел селски стил отговаря на всеки домашен стил или декоративен офис .97in (сгъваем)
. Характеристики
. Дървеният модел селски стил отговаря на всеки домашен стил или декоративен офис. Фото рамка е направена от Страхотни и надеждни материали, с добра текстура и по -издръжливи .
Внимателно изработената декоративна фото рамка няма да избледнява или да бъде повредена лесно и може да ви служи добре. Описание
. С изящни детайли за изработка и малък дизайн, фото рамката лесно може да добави елегантна атмосфера към вашето пространство. - Отличен занаят, внимателно до всеки детайл, за да придаде на фото рамка шикозен и красив вид. Дизайн на сгъване за дисплей на работния плот.


Основни характеристики

Подобни продукти в категория